Sorozatban negyedik győzelmét aratta a Minnesota

Washington Redskins v Minnesota Vikings GettyImageRank2 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
MINNEAPOLIS, MN - OCTOBER 24: Kirk Cousins #8 of the Minnesota Vikings drops back with the ball in the third quarter of the game against the Washington Redskins at U.S. Bank Stadium on October 24, 2019 in Minneapolis, Minnesota. Stephen Maturen/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Minnesota Vikings az esélyeknek megfelelően magabiztosan, 19-9-re legyőzte a vendég Washington Redskinst a profi amerikaifutball-liga (NFL) csütörtök esti mérkőzésén.

A Vikings - amely sorozatban a negyedik sikerét aratta - a játék minden elemében felülmúlta ellenfelét. Kirk Cousins, a Minnesota irányítója 285 passzolt yarddal zárt, 26 átadásából 23 pontos volt korábbi csapata ellen. Első számú célpontja, Dalvin Cook hét elkapást mutatott be, melyekből 143 yardot tett meg.

Nem ez a liga legacélosabb védelme:

A Washington támadásban csak 216 yardot ért el, míg a Vikings 434-et. A Redskins már a 10-6-ra elveszített első félidőben sem játszott igazán jól, a másodikban viszont kezdő irányítója, az agyrázkódást szenvedett Case Keenum nélkül kilátástalan támadásokat vezetett és mindössze 69 yardra volt képes. A mérkőzésen 76 yardot futó, korábban kilenc szezont a Vikingsben focizó Adrian Peterson az NFL történetének 6. legeredményesebb futója lett, amiért felállva tapsolta a stadion közönsége:

A Minnesota nyolc mérkőzés után hat győzelemmel és két vereséggel áll, míg a Washington nyolcadik meccsén a hetedik vereségét szenvedte el.

Eredmény:
Minnesota Vikings–Washington Redskins 19-9