Nincs már veretlen csapat az NHL-ben

Calgary Flames v Colorado Avalanche GettyImageRank3 SPORT ICE HOCKEY national hockey league
DENVER, COLORADO - OCTOBER 03: Nikita Zadorov #16 of the Colorado Avalanche plays the Calgary Flames in the third period at the Pepsi Center on October 03, 2019 in Denver, Colorado. Matthew Stockman/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Nincs már veretlen csapat az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 2019/20-as idényében, miután a szerdai játéknapon a Colorado Avalanche hosszabbításban 3-2-re kikapott a Pittsburgh Penguins otthonában.

A denveriek megnyerték az első öt találkozójukat, és így utaztak Pittsburghbe. A meccs ráadásban dőlt el úgy, hogy a hazaiak emberhátrányban játszottak a hirtelen halálban. Egy ellenakció végén Brandon Tanev kísérlete után a korong az Avalanche csapatkapitányának, Gabriel Landeskognak a lábáról a gólvonal mögé pattant.

Az első hazai gólnál Sidney Crosby bűvészkedett a koronggal:

A 2018-as bajnok Washington Capitals kétgólos hátrányból fordítva 4-3-ra verte a vendég Toronto Maple Leafs csapatát, és ezzel idénybeli első hazai diadalát aratta. A Columbus Blues Jackets és a Dallas Stars - két rosszul rajtoló együttes - csatájából előbbi került ki győztesen.

Eredmények:
Washington Capitals-Toronto Maple Leafs 4-3
Pittsburgh Penguins-Colorado Avalanche 3-2, hosszabbítás után
Columbus Blue Jackets-Dallas Stars 3-2
Edmonton Oilers-Philadelphia Flyers 6-3
Anaheim Ducks-Buffalo Sabres 5-2
San Jose Sharks-Carolina Hurricanes 5-2