Története legjobb szezonrajtját vette a Carolina Hurricanes

Carolina Hurricanes v Florida Panthers GettyImageRank3 SPORT ICE HOCKEY national hockey league
SUNRISE, FLORIDA - OCTOBER 08: Andrei Svechnikov #37 and Dougie Hamilton #19 of the Carolina Hurricanes celebrate with teammates after a goal against the Florida Panthers during the first period at BB&T Center on October 08, 2019 in Sunrise, Florida. Michael Reaves/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Carolina története legjobb szezonkezdetét érte el, miután sorozatban ötödik mérkőzését is megnyerte az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapján.

A raleghi együttes azt a New York Islanderst győzte le 5-2-re, amelyet az előző idény rájátszásának második körében 4-0-val kisöpört. A mérkőzés legjobbja az egy gólig és egy gólpasszig jutó, egészen domináns mezőnyjátékot produkáló hátvéd, Dougie Hamilton volt.

Hiába egyenlített 10 másodperccel a rendes játékidő vége előtt a Florida Panthers a Buffalo Sabres otthonában, a hazai együttes szétlövésekkel 3-2-re behúzta a meccset.

Folytatja jó szereplését az Anaheim Ducks, amely a veterán kapus, Ryan Miller 26 védésének köszönhetően 2-1-re nyert a Columbus Blue Jackets otthonában.

Eredmények:
Buffalo Sabres-Florida Panthers 3-2, szétlövésekkel
Columbus Blue Jackets-Anaheim Ducks 1-2
Carolina Hurricanes-New York Islanders 5-2