Vágólapra másolva!
Megőrizte veretlenségét az NFL 6. játékhetének csütörtök esti nyitó mérkőzésén a New England Patriots. A bostoniak a New York Giants ellen egy 14-14-es félidőt követően 35-14-re győztek, megőrizve veretlenségüket.

Nem kezdett jól Tom Brady a korábban két nagydöntőben is az orra alá borsot törő New York Giants ellen. Az első negyedben interceptiont dobott, majd a másodikban kiejtette a labdát – utóbbiból a Giants touchdownt szerzett és 14-14-re egyenlített. A pánik elkerülése érdekében még a nagyszünet előtt Brady maga szerzett vezetést egy berepülős TD-vel, 21-14-re módosítva az állást.

Egy visszafogott első félidő után összeszedték magukat Bradyék Forrás: AFP/2019 Getty Images/Adam Glanzman

A második félidő sem kezdődött jól a Patriotsnak, egy kilenc perces támadás végén Mike Nugent 40 yardos mezőnygól-kísérlete a kapufán csattant. Az utolsó negyedben összeszedte magát a Patriots, előbb egy blokkolt puntot vittek vissza TD-re, aztán Brady második berepülős TD-jével végleg lezárta a mérkőzést. 35-14-es győzelmével száz százalékosan mehet rövid pihenőre a bajnok, mely legközelebb október 21-én a New York Jets vendége lesz.

A New York Giants legszebb momentuma a mérkőzésen az újonc irányító Daniel Jones 64 yardos touchdown-passza volt az első félidőben. A Giants mérlege 2 győzelem és 4 vereség a szezonban, Pat Shurmur csapata október 20-án az Arizona Cardinalst fogadja hazai pályán.

NFL, a 6. játékhét csütörtöki mérkőzésén:

New England Patriots – New York Giants 35-14