A levegőt tökéletesen kicselezte, a védőt már nem sikerült - videó

Chicago Bears v Washington Redskins GettyImageRank2 EFFORT SPORT HORIZONTAL American Football - Sport USA STADIUM Maryland - US State HURDLE Photography Landover Chicago Bears Washington Redskins NFL Vernon Davis FedExField Second Half - Sport NFC East NF
LANDOVER, MD - SEPTEMBER 23: Vernon Davis #85 of the Washington Redskins attempts to hurdle over Prince Amukamara #20 of the Chicago Bears during the second half at FedExField on September 23, 2019 in Landover, Maryland. Will Newton/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Washington Redskins-Chicago Bears hétfő esti rangadójával zárult az NFL 3. játékhete. A vendégcsapat érvényesítette a papírformát és simán győzött, a Redskinsnek semmi nem jött össze a mérkőzésen. Még a gátfutás sem.

Az NFL-játékosok rendkívül jó atléták, nem ritka, hogy a labdával rohanó játékos nem próbálja meg kicselezni a felé közeledő védőt, hanem egyszerűen átugorja. Ezt szerette volna megcsinálni Vernon Davis is, a Washington rutinos tight endje, de a Chicago védője, Prince Amukamara résen volt. Amikor látta, mire készül ellenfele, egyet hátralépett, így Davis gyakorlatilag a semmit ugrotta át, és pont Amukamara karjaiban landolt az egészen komikus jelenetsor végén.

A mérkőzést a Bears nagyon simán, 31-15-re nyerte úgy, hogy félidőben már 28-3-ra vezetett. Az első touchdownt a safety Ha Ha Clinton-Dix szerezte, aki Case Keenum rossz passzát csípte el és hordta vissza TD-re. A söprögető nyáron éppen Washingtonból igazolt Chicagóba.
A meccs hőse a Bears elkapója, Taylor Gabriel volt, aki három touchdownt szerzett.

Győzelmével a Chicago 2-1-es mérleggel áll három hét után, a fővárosi csapat 0-3-mal.

Végeredmény, NFL 3. játékhét:
Washington Redskins - Chicago Bears 15-31