Pár hónapja az utcán aludt, csütörtökön a pályán ünnepelték az NFL-ben

Washington Redskins v Cleveland Browns GettyImageRank3 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
CLEVELAND, OHIO - AUGUST 08: The Cleveland Browns celebrate on the field after punt returner Damon Sheehy-Guiseppi #15 of the Cleveland Browns returned a punt 86 yards for a touchdown during the second half of a preseason game against the Washington Redskins at FirstEnergy Stadium on August 08, 2019 in Cleveland, Ohio. The Browns defeated the Redskins 30-10. Jason Miller/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Cleveland Browns elkapója, Damon Sheehy-Guiseppi áprilisban még az utcán aludt, csütörtökön pedig az NFL előszezonjában 86 yardos, visszahordott touchdownt ért el.

A 24 éves elkapó, aki korábban a Phoenix College játékosa volt, utolsó 200 dollárját arra költötte, hogy Pete Bommarito előkészítő edzőtáborában szerepelhessen Miamiban. Erre azért volt szükség, mert korábban sikerült meggyőznie a Browns alelnökét, Alonzo Highsmith-t, hogy szerepelhessen náluk egy próbajátékon.

Damon Sheehy-Guiseppi meggyőzte a clevelandieket, szerződtették a szabadügynök játékost, aki csütörtökön be is mutatkozhatott az NFL előszezonjában a Washington Redskins ellen.

Sheehy-Guiseppi a meccs utolsó pontjait szerezte, egy 86 yardos visszahordott touchdownnal, majd az egész csapat a nyakába borult, a kispadról is mindenki őt köszöntötte. A meccs után a csapat edzője is kiemelte, hogy öröm volt látni, van eredménye a kemény munkának.