Vágólapra másolva!
Antonio Brown kilenc idény után hagyta el a Pittsburgh Steelers csapatát, és pénteken jelentkezett új csapata, az Oakland Raiders első edzésére. Nem is akármilyen formában.

Az profi amerikaifoci-liga, azaz az NFL történetének egyik legjobb elkapója kilenc év után hagyta el a Steelerst, és költözött át Kaliforniába. Az Oakland Raider szombaton kezdi meg a felkészülést a következő idényre, Brown pedig, roppant kötelességtudóan már pénteken délután megérkezett a híres kaliforniai borvidéken, a Napa-völgyben tartott edzőtáborba. Méghozzá egy hőlégballon fedélzetén.

"Engem egyetlen dolog érdekel, az, hogy egészséges-e – jelentette ki a Raiders főedzője, Jon Gruden. – Egyébként meg ennél sokkal több drámára számítok tőle a jövőben" – mondta Gruden, aki a legelső edzésen azt kérte a nagyszájú Browntól, hogyha bármilyen baja van a csapat támadójátékával, akkor ne az írányító Derek Carr-ral üvöltözzön, hanem vele, vagy a támadójátékért felelős edzővel, Greg Olsonnal.

"Vicces srác, mindenki tudja róla. De azért egy ilyen hőlégballonos dolognál többet vártam tőle, minimum, hogy ejtőernyővel fog kiugrani egy repülőgépből. A lényeg, hogy életet fog lehelni egy olyan csapatrészbe, amelyikre ez nagyon ráfér" – viccelt és szakmázott egyszerre Jon Gruden.