Vágólapra másolva!
Hősies győzelemmel zárta a Los Angeles Lakers a sacramentói NBA nyári liga első tornáját, miután 99-97-re legyőzte a házigazda Kingst. A Lakersben ismét kezdőként szerepelt a magyar válogatott magasembere, Allen Rosco.

A 26 éves játékos majdnem 28 percet töltött a pályán, nála többet csak a hihetetlen dobószériát elkapó Jordan Howard játszott, de ő is csak 43 másodperccel.

Allen ezúttal nem támadásban, hanem védekezésben játszott fontos szerepet, hat pontot dobott (1/4 mezőnyből, 4/8 büntetőből), kiosztott három gólpasszt és leszedett négy lepattanót, ezek közül az utolsó kulcsfontosságú volt.

A meccs összefoglalója, Allen a 3-as számú sárga mezben látható:

A Lakers ugyanis az egész meccsen az eredmény után futott, aztán a negyedik negyedben úgy tűnt, végleg leszakad, szűk nyolc perccel a vége előtt a Kings 86-65-re vezetett. A Los Angeles viszont nem adta fel, az utolsó percekben óriási rohamot indított, de 1:21-gyel a vége előtt még mindig hét volt közte. Matthias és Howard tripláival egy pontra olvadt a hazaiak fórja, amikor ők támadtak.

10 másodperc volt hátra, amikor kimaradt Christon dobása, a lepattanót nagy csatában Allen Rosco szerezte meg,

három passzal később és négy másodperccel a dudaszó előtt a napokban szerződtetett Zach Norvell Jr. pedig elsüllyesztette a győztes triplát.

A Lakers két győzelemmel és egy vereséggel a második helyen zárta a sacramentói viadalt, innen Las Vegasba megy a csapat, ahol a Summer League fő tornája következik.