Méhek ezrei szállták meg a baseballpályát - videó

Miami Marlins v San Diego Padres GettyImageRank3 SPORT baseball - sport american league baseball national league baseball BASEBALL american league national league
SAN DIEGO, CA - JUNE 2: A beekeeper removes bees from a microphone behind home plate during the third inning of a baseball game between the San Diego Padres and the Miami Marlins at Petco Park June 2, 2019 in San Diego, California. The bees caused a delay of game. Denis Poroy/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Közel fél órát állt a San Diego Padres–Miami Marlins baseballmeccs, miután egyik percről a másikra több ezer méh szállta meg a pálya egy részét.

A csapatok a harmadik játékrészben (inning) jártak a profi baseball-liga (MLB) vasárnapi mérkőzésén, amikor előbb csak néhány, majd egyre több méh jelent meg a pálya körül, és megszállták a meccset közvetítő tévések egyik zajmikrofonját.

A mérkőzésvezető szünetet rendelt el, a játékosok fedezékbe húzódtak, a San Diego-i csapat illetékesei pedig szakembert hívtak a helyzet megoldásához. A szaki be is futott, és mintegy félórás művelet során – előbb vegyszerrel harcképtelenné tette, majd egy porszívóval eltüntette a betolakodókat – megtisztította a terepet, így folytatódhatott a mérkőzés.

A találkozó végén a hazai csapat jobban örült volna, ha méhek tovább maradnak, mert a Marlins 9-3-ra megnyerte a mérkőzést.