Vágólapra másolva!
A Toronto Raptors csütörtökön hazai pályán nyert a címvédő Golden State Warriors ellen az NBA nagydöntőjének első mérkőzésén. A találkozó végén Drake, a kanadai származású rapsztár éles szóváltásba keveredett a Warriors játékosával, Draymond Greennel, és hulladéknak nevezte őt.

Drake-nek nem ez az első balhéja. A kanadai rapper az utóbbi időben többször is sportszerűtlenül viselkedett a pálya szélén, inzultálta a játékosokat: tavaly az egyik ilyen eset után még az NBA is figyelmeztette őt.

Drake rendszerint elviszi a show-t az NBA-meccseken Forrás: AFP/2019 Getty Images/Vaughn Ridley

Májusban Milwaukee egyik rádióállomása, a 103.7 KISS-FM úgy döntött, hogy amíg zajlanak a Milwaukee Bucks-Toronto Raptors keleti döntő küzdelmei, addig nem játszanak le egyetlen Drake-számot sem, mivel a kanadai rapper ugyebár Torontóból származik, nem mellékesen elkötelezett Raptors-szurkoló.

Nem ez a fő ok azonban, amiért száműzték a műsorokból Drake zenéit. A kanadai rapper arról vált hírhedtté, hogy balszerencsét hoz a kedvenceire, és akikkel leáll fotózkodni, azonnal veszítenek. Innen indult a Drake-átok, a szurkolók pedig sokszor a riválishoz küldenék egy-egy fényképre a nagyszájú rapsztárt.

Drake-nek áldozatul esett már többek között Sergio Agüero és a Manchester City, Pierre-Emerick Aubameyang és az Arsenal, Paul Pogba és a Manchester United, vagy Jadon Sanchó is, aki a rapsztárral fotózkodott, majd néhány nap múlva a Bayern München egy ötöst rúgott a Dortmundnak. De miután a Barcelona kiesett az Anfielden a Bajnokok Ligájából, ellepték az internetet a Barca-mezes Drake-fotók is.

Drake miatt esett ki a Barca a Bajnokok Ligájából? Forrás: sportbible.com