Az Oklahoma City Thunder mindkét sztárját megoperálták

Oklahoma City Thunder v Los Angeles Lakers GettyImageRank2
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 02: Russell Westbrook #0 and Paul George #13 of the Oklahoma City Thunder celebrate a dunk during the first half against the Los Angeles Lakers at Staples Center on January 02, 2019 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Harry How/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Russell Westbrookot és Paul George-ot, az Oklahoma City Thunder kosárlabdacsapatának legjobbjait megoperálták kedden Los Angelesben.

A Thunder az NBA rájátszásának első fordulójában búcsúzott, s a két játékos nem várt sokat, hogy régóta húzódó sérüléseiket orvosolják.
A komolyabb problémákkal az olimpiai bajnok George küzdött az elmúlt időszakban.

Neki a még februárban megsérült jobb vállát műtötték meg, majd néhány héten belül a bal vállára is sor kerül,

mivel az sem egészséges. Csapata tájékoztatása szerint az operációk után hosszú rehabilitáció vár rá, így biztosan nem kezdheti meg a felkészülést az új idényre csapattársaival együtt.

Az olimpiai és világbajnok Westbrooknak a bal kezén az egyik ujját, valamint a jobb térdét kellett műteni.

Ő szerencsésebb George-nál, ugyanis várhatóan már az edzőtábor nyári rajtjára felgyógyulhat.
A két játékos magasan kiemelkedett a Thunderből a szezonban, Westbrook idén a Sacramento Kings ellen 20 pontot dobott 20 lepattanót szerzett 21 gólpasszt osztott ki.

Az alapszakaszban George 28 pontot, 8,2 lepattanót és 4,1 gólpasszt, míg Westbrook 22,9 pontot, 11,1 lepattanót és 10,7 gólpasszt ért el átlagban meccsenként. A rájátszásban aztán kiváló játékuk is kevés volt a Portland Trail Blazers ellen.