Steph Curry lett a Houston elleni harmadik meccs negatív hőse

Golden State Warriors v Houston Rockets - Game Three GettyImageRank2 BASKETBALL
HOUSTON, TX - MAY 04: PJ Tucker #17 of the Houston Rockets andStephen Curry #30 of the Golden State Warriors battle for a loose ball in the fourth quarter during Game Three of the Second Round of the 2019 NBA Western Conference Playoffs at Toyota Center on May 4, 2019 in Houston, Texas. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Tim Warner/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Houston Rockets a két idegenben elszenvedett vereség után szombaton, hazai pályán elért hosszabbításban nyert a címvédő Golden State Warriors ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) főcsoport-elődöntőjében.

A hazaiak legjobbja James Harden volt. Harden 39 ponttal zárt és a hosszabbításban egy szokásos hármassal sokkolta a címvédőt.

A Warriors legjobbja Kevin Durant volt, ő 45 pontig jutott. Steph Curry 17 ponttal zárt, de érdemes megjegyezni, hogy a negyedik negyedben és a hosszabbításban hat dobásából egy sem volt jó, pedig dobott ziccert és zsákolni is próbált. Ebben a két játékrészben nem volt lepattanója és gólpassza sem, de eladott egy labdát.

Még érdemes megnézni a playoff talán eddigi legszebb blokkolását is, Igoudala volt a szenvedő fél, Clint Capela büntetett.

Nyugati főcsoport:
Houston Rockets-Golden State Warriors 126-121 - hosszabbítás után

Az állás: 2-1 a Golden State javára.
A párharc az egyik csapat negyedik győzelméig tart.