Három csapat is egy győzelemre áll a továbbjutástól az NBA rájátszásában

Golden State Warriors v Los Angeles Clippers - Game Three GettyImageRank2 BASKETBALL
LOS ANGELES, CALIFORNIA - APRIL 18: Klay Thompson #11 of the Golden State Warriors drives on Wilson Chandler #22 of the LA Clippers during Game Two of Round One of the 2019 NBA Playoffs at Staples Center on April 18, 2019 in Los Angeles, California. Harry How/Getty Images/AFP NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.
Vágólapra másolva!
A Toronto, a Portland, és a címvédő Golden State is idegenben nyert az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) rájátszásában vasárnap, a főcsoport-negyeddöntők negyedik mérkőzésén.

Mindhárom győztes csapat 3-1-re vezet az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban, azaz a következő sikerükkel csatlakozhatnak a már az elődöntőben lévő Boston Celticshez.

A címvédő Golden State Warriors a Kevin Durant, Klay Thompson páros vezérletével nyert a Los Angeles Clippers otthonában: előbbi 33, utóbbi 32 pontot dobott 40 perc alatt, azok után, hogy az első három találkozón összesen 42 pontig jutott. A találkozó után azzal magyarázta a formajavulást, hogy a meccs előtt megfürdött a Csendes-óceánban, ami kitisztította a fejét.

Így kezdte a meccset Thompson: zsinórban hét sikeres dobás:

A Toronto Raptors legjobbja Kawhi Leonard volt az Orlando Magic elleni meccsen 34 ponttal.

A Portland Trail Blazers viszont annak ellenére nyert 13 ponttal az Oklahoma City vendégeként, hogy a hazaiak közül Paul George 32 pontig jutott.

Eredmények, főcsoport-negyeddöntők:
nyugat:
Los Angeles Clippers-Golden State Warriors 105-113
Az állás: 3-1 a Golden State javára.
Oklahoma City Thunder-Portland Trail Blazers 98-111
Az állás: 3-1 a Portland javára.

kelet:
Orlando Magic-Toronto Raptors 85-107
Az állás: 3-1 a Toronto javára.

korábban közölt vasárnapi eredmény:
Indiana Pacers-Boston Celtics 106-110
A párharc végeredménye: 4-0 a Boston javára. A párharcok az egyik csapat negyedik győzelméig tartanak.