Verekedés, lökdösődés az NBA rájátszásában - videó

Philadelphia 76ers v New York Knicks GettyImageRank2 SPORT nba BASKETBALL
NEW YORK, NEW YORK - FEBRUARY 13: Joel Embiid #21 of the Philadelphia 76ers leaps over the first row in attempt to keep the ball in bounds in the second half against the New York Knicks at Madison Square Garden on February 13, 2019 in New York City. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Elsa/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Forrnak az indulatok az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) rájátszásában, legutóbb tegnap éjszaka a Brooklyn és a Philadelphia játékosai estek egymásnak egy kemény szabálytalanság után.

Joel Embiid egy kemény szabálytalanságot követett el a Nets centere, Jarrett Allen ellen, ami után elszabadultak az indulatok. A hazaiak bedobója, Dudley odafutott és meglökte a vendégek centerét, majd Jimmy Butler ugyanígy tett Dudley-val, és a káoszban Ben Simmons, Dudley és Ed Malloy játékvezető is a közönség első soráig esett ki. A részletes videóelemzés után végül Butlert és Dudley-t kiállították, de Embiid a pályán maradhatott, és remek játékkal megnyerhette a meccset csapatának.