Az alapszakaszgyőztes otthonában lépett nagyot a rájátszás felé a Brooklyn

D’Angelo Russell
SACRAMENTO, CALIFORNIA - MARCH 19: D'Angelo Russell #1 of the Brooklyn Nets is congratulated by Treveon Graham #21 after Russell made a shot during their game against the Sacramento Kings at Golden 1 Center on March 19, 2019 in Sacramento, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Ezra Shaw/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Brooklyn Nets meglepetésre győzni tudott az alapszakaszgyőztes Milwaukee Bucks otthonában az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) szombati játéknapján, és ezzel nagy lépést tett a rájátszásba kerülés felé.

A vendégek két mérkőzéssel az alapszakasz vége előtt 40 győzelemmel és ugyanennyi vereséggel a legjobb, hatodik helyen folytathatják a rájátszásra esélyes csapatok küzdelmét. Az Orlando hasonló mutatóval a hetedik helyen áll, míg az egy találkozóval kevesebbet játszó csapatok közül a Detroit 39, a Miami 38, a Charlotte pedig 37 győzelmet tud felmutatni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The #NBAPlayoffs Picture through Saturday’s two games!

NBA (@nba) által megosztott bejegyzés,

Eredmények:
Milwaukee Bucks-Brooklyn Nets 128-133
Chicago Bulls-Philadelphia 76ers 96-116