A zsákolókirály 42 évesen sem akar visszavonulni

Memphis Grizzlies v Atlanta Hawks GettyImageRank2 BASKETBALL
ATLANTA, GEORGIA - MARCH 13: Vince Carter #15 of the Atlanta Hawks reacts after hitting a three-point basket against the Memphis Grizzlies in the first half at State Farm Arena on March 13, 2019 in Atlanta, Georgia. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Vince Carter a Fox Sportsnak nyilatkozta, hogy készen áll a 22. NBA szezonjának megkezdésére. Jelenleg az Atlanta Hawksnál játszó kiscsatárnak nincsen szerződése egyik klubbal sem a következő szezonra, de kijelentette, hogy nem szeretne visszavonulni és várja az ajánlatokat.

A kosárlabdát szerető emberek körében Vince Carter neve egyet fog jelenteni a palánkrengető zsákolásokkal. A 2000-es olimpián egy labdaszerzés után átugrotta az előtte tornyosuló, 218 centis Frederic Weist, és óriási erővel húzta be a labdát a gyűrűbe.

Jelenleg a 2 méteres játékos az Atlanta Hawksban pattogtat és átlagosan 17 perc játékidő alatt több, mint 7 pontot dob. Ha a következő szezonban is igényt tart rá egy NBA együttes, akkor a 22. szezonját kezdheti meg az az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban.

Lássuk a 10 legnagyobb zsákolását: