Steph Currynek látnia sem kell, hogy bemegy-e a dobása

Stephen Curry, Golden State Warriors
Vágólapra másolva!
Sorozatban ötödik győzelmét aratta a Denver Nuggets a Washington Wizards elleni mérkőzésen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) csütörtöki játéknapján.

A vendégek már az előző fordulóban biztosították helyüket a rájátszásban és továbbra is esélyesek akár a nyugati főcsoport megnyerésére is. A Nuggets - egy meccsel kevesebbet játszva - egy győzelemmel marad el a jelenlegi első, csütörtökön magabiztos győzelmet arató címvédő Golden State Warriorstól.

Curry, és az, hogy mennyire biztos a dobásában:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Steph knows it’s going in the second he releases.

House of Highlights (@houseofhighlights) által megosztott bejegyzés,

A bajnok oaklandieknél hatan is legalább tíz pontot dobtak. Kevin Durantnek, az elmúlt két nagydöntő legértékesebb játékosának (MVP) nem volt könnyű estéje, ugyanis a találkozó napján egy lövöldözésben elhunyt egy gyerekkori barátja. A klasszis 15 pontot szerzett, kiosztott három gólpasszt és három dobást blokkolt.

A Utah Jazz sorozatban öt győzelem után kapott ki - az Atlanta Hawks otthonában maradt alul -, a hazaiaknál az újonc Trae Young 23 ponttal - közte a sikert érő hárompontossal - és 11 gólpasszal járult hozzá csapata sikeréhez.

Young egyre jobban felvszi az NBA ritmusát:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@traeyoung with the trickery on the baseline!

NBA (@nba) által megosztott bejegyzés,

Továbbra is mélyrepülésben van a Dallas Mavericks: a legutóbbi 17 találkozójából 15-öt elveszítő texasi csapat ezúttal a Sacramento Kings otthonában kapott ki.

A Detroit Pistons úgy nyert a Phoenix Suns otthonában, hogy 17 hárompontost dobott, s a második félidőben mindössze 38 pontot engedélyezett a hazaiaknak.

Eredmények:
Charlotte Hornets-Minnesota Timberwolves 113-106
Washington Wizards-Denver Nuggets 108-113
Atlanta Hawks-Utah Jazz 117-114
Phoenix Suns-Detroit Pistons 98-118
Sacramento Kings-Dallas Mavericks 116-100
Golden State Warriors-Indiana Pacers 112-89