Most Miamiban tartóztatták le Conor McGregort

UFC 229 Khabib v McGregor: Press Conference GettyImageRank3
LAS VEGAS, NV - OCTOBER 04: Conor McGregor speaks during a press conference for UFC 229 at Park Theater at Park MGM on October 04, 2018 in Las Vegas, Nevada. McGregor will challenge UFC lightweight champion Khabib Nurmagomedov for his title at UFC 229 on October 06 at T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. Isaac Brekken/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A küzdősportok egyik legnagyobb sztárja, Conor McGregor újra bajba keverte magát. Az ír harcost ezúttal Miamiban vették őrizetbe a helyi hatóságok.

A nem is olyan régen még két súlycsoportban is a legnagyobb ketrecharcos szervezet, a UFC bajnokaként ünnepelt Conor McGregort az elmúlt két évben nem éppen sportsikereivel hívja fel magára a figyelmet. A Floyd Mayweather elleni hakni, az írországi balhéi – állítólag összetűzésbe keveredett a helyi alvilággal –, majd a brooklyni ámokfutása, amikor egy molnárkocsival betörte egy busz ablakát, utána pedig a Habib Nurmagomedov elleni vereségéről, illetve azt követő tömegverekedésről szóltak a hírek.

Conor McGregor Forrás: AFP/2018 Getty Images/Isaac Brekken

Ezúttal pedig Miamiban tartóztatták le, miután valaki megpróbálta lefényképezni, ő pedig kiütötte az illető kezéből a telefont, majd meg is taposta azt, utána pedig fogta, és magával vitte. Ezt követően vették őrizetbe rablási kísérlet vádjával, ami azért elég erős a történtek fényében. Mindenesetre 12 500 dolláros (kb. 3,5 millió forint) óvadékért helyezték csak szabadlábra.

McGregornak nagy szerencséje, hogy a brooklyni ügyét már lezárták, így nem halmazati bűncselekményként kezelik az újabb garázdaságát.