Vágólapra másolva!
Carey Price, napjaink talán legjobb hokikapusának lábai előtt hever a világ. De most nem azért, amit a pályán tett, hanem amit azon kívül egy fiatal rajongójával.

A felvétel még múlt hétvégén készült, de csak most látott napvilágot. Price csapata, a Montreal Canadiens az ősi rivális Toronto Maple Leafshez látogatott szombat este, a délelőtti edzést is már a vendéglátó csapat egyik pályán végezte el a klub. A tréningre kilátogatott a fiatal Anderson, aki - habár torontói fiú - hatalmas Montreal- és Price-fanatikus.

A srác nemrég veszítette el édesanyját, akinél egy évvel ezelőtt rákot diagnosztizáltak, és akinek az volt az utolsó ígérete, mindent megtesz azért, hogy fia találkozhasson példaképével.

Sajnos az anya már nem élhette meg a nagy pillanatot, ami végül eljött, a fiúnál pedig eltört a mécses. Az olimpiai bajnok, valamint a 2014-15-ös NHL-idény legjobb játékosának választott Price azonnal levette a maszkját, és magához ölelte a fiút, aztán aláírta a mezét, adott neki két szignózott kapusbárdot és egy minibotra, valamint egy korongra is rávéste az autogramját. A 31 éves játékos jelesre vizsgázott emberségből.