60 után 43 ponttal folytatta az NBA-ben Kemba Walker

Miami Heat v Charlotte Hornets GettyImageRank2 SPORT BASKETBALL NBA
CHARLOTTE, NC - OCTOBER 30: Kemba Walker #15 of the Charlotte Hornets reacts against the Miami Heat during their game at Spectrum Center on October 30, 2018 in Charlotte, North Carolina. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Streeter Lecka/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Két nappal a Philadelphiának dobott 60 pontját követően Kemba Walker hétfőn 43-at szerzett, és a Boston Celtics elleni összecsapáson ezzel már nyerni is tudott csapata, a Charlotte Hornets az NBA-ben.

A Charlotte szombaton Walker remeklése ellenére hosszabbításban kikapott. A 28 éves játékos a zárónegyedben 21 pontot szerzett, a hárompontos vonalon kívülről hétszer talált be.

A New Orleans Pelicansban Julius Randle úgy ért el tripla-duplát, hogy mindössze 25 percet töltött a parketten, ez idő alatt 21 pontot dobott, 14 lepattanót szedett le és kiosztott 10 gólpasszt.

A Philadelphia 76ers a ligában egyedüliként továbbra is veretlen hazai pályán, ezúttal a Phoenix Suns csapatát győzte le. Joel Embiid 33 ponttal és 17 lepattanóval volt a gárda legjobbja, amelyben Ben Simmons is villogott, 19 ponttal, 11 lepattanóval és 9 gólpasszal. A Philadelphia folytathatja jó sorozatát, ugyanis a következő hat mérkőzéséből ötöt saját közönsége előtt játszik.

Azért Embiidnek sem jött össze minden:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ben Simmons’ face after Embiid’s missed dunk.

House of Highlights (@houseofhighlights) által megosztott bejegyzés,

A Milwaukee Bucks úgy nyert otthon a Denver Nuggets ellen, hogy a félidőben még 17 pontos hátrányban volt.

A Cleveland Cavaliers idénybeli 13. mérkőzésén szenvedett vereséget - ezúttal Detroitban kapott ki -, s a liga legrosszabb csapataként látja majd vendégül a visszatérő LeBron Jamesszel felálló Los Angeles Lakerst szerdán.
Az Oklahoma City Thunderbe sérülése, valamint ikerlányai születését követően november 5. után újra pályára lépett Russell Westbrook, de ő sem tudott segíteni a Sacramento Kings otthonában csapatán.

Eredmények:
Charlotte Hornets-Boston Celtics 117-112
Detroit Pistons-Cleveland Cavaliers 113-102
Indiana Pacers-Utah Jazz 121-94
Philadelphia 76ers-Phoenix Suns 119-114
Atlanta Hawks-Los Angeles Clippers 119-127
Memphis Grizzlies-Dallas Mavericks 98-88
Milwaukee Bucks-Denver Nuggets 104-98
New Orleans Pelicans-San Antonio Spurs 140-126
Sacramento Kings-Oklahoma City Thunder 117-113