Az Islanders 12 gólos meccsen nyert a New York Rangers ellen

New York Rangers v New York Islanders GettyImageRank2
Anthony Beauvillier mesterhármassal segítette csapatát
Vágólapra másolva!
A New York Islanders 7-5-re győzte le a vendég New York Rangers csapatát az NHL legutóbbi játéknapján.

A házigazdáknál Anthony Beauvillier pályafutása során először szerzett három gólt NHL-találkozón. Az Islanders sorozatban nyolcadik alkalommal kerekedett a Rangers fölé, amely 2016. október 13-án nyert legutóbb a városi rivális ellen.

Anthony Beauvillier mesterhármassal segítette csapatát Forrás: AFP/2018 Getty Images/Bruce Bennett

Pittsburgh-ben hiába vezetett a Penguins már a 14. percben két góllal, a Tampa Bay Brayden Point mesterhármasával fordított, majd a hazai egyenlítést követően Yanni Gourde találata vendéggyőzelmet ért. A Penguins a legutóbbi nyolc találkozójából a hetediket veszítette el, ebben az időszakban ötször játszott Pittsburghben, ahol negyedszer kapott ki.

Carey Price, a Montreal Canadiens kapusa 43 védéssel járult hozzá csapata 3-2-es sikeréhez a Calgary Flames otthonában. A ligaelső Nashville Predators sorozatban a harmadik mérkőzését veszítette el, ezúttal az Arizona Coyotes vendégeként kapott ki 2-1-re. A 2-0-ra elbukott első harmad után megtáltosodott a Columbus Blue Jackets, amely házigazdaként 7-3-ra győzte le a Florida Pantherst.

Kasperi Kapanen két góllal, Frederik Andersen pedig 42 védéssel járult hozzá a Toronto Maple Leafs 5-3-as sikeréhez a San Jose vendégeként. A torontói együttes - amely a szezonban kilencedik idegenbeli összecsapásán a nyolcadik győzelmét aratta - ezt megelőzően sorozatban ötször kapott ki a Sharks otthonában.

A 20 éves Drake Batherson pályafutása első NHL-mérkőzésén győztes gólt szerzett, csapattársa, Craig Anderson pedig a záróharmadban két büntetőt hárított, így az Ottawa Senators 2-1-re legyőzte a Detroit Red Wings gárdáját.

A New Jersey Devils kilencedik alkalommal játszott vendégként az idényben, és másodszor tudott nyerni. A Philadelphia Flyers elleni 3-0-s siker kulcsembere a vendégek kapusa, Keith Kinkaid volt, aki 29 védéssel és hibátlan teljesítménnyel zárt, karrierje során hetedszer.

Eredmények:
New York Islanders-New York Rangers 7-5
Columbus Blue Jackets-Florida Panthers 7-3
Philadelphia Flyers-New Jersey Devils 0-3
Pittsburgh Penguins-Tampa Bay Lightning 3-4
Ottawa Senators-Detroit Red Wings 2-1
Minnesota Wild-Vancouver Canucks 6-2
Arizona Coyotes-Nashville Predators 2-1
Calgary Flames-Montreal Canadiens 2-3
San Jose Sharks-Toronto Maple Leafs 3-5