Videojátékban sem lehet látni olyat, amit a Miami bemutatott - videó

Miami Dolphins v Houston Texans GettyImageRank2
HOUSTON, TX - OCTOBER 25: Mike Gesicki #86 of the Miami Dolphins is tripped up by Kareem Jackson #25 of the Houston Texans after making a catch and run as Tyrann Mathieu #32 and Benardrick McKinney #55 in the second quarter at NRG Stadium on October 25, 2018 in Houston, Texas. Bob Levey/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Nemzeti Futball Liga (NFL) 8. játékhetének nyitómeccsén a Houston Texans 42-23-ra legyőzte a Miami Dolphins csapatát. Azonban a vesztes félhez fűződik a mérkőzés (és talán a forduló) legemlékezetesebb jelenete egy dupla elkapással.

A harmadik negyed végén a Miami 11 pontos hátrányban támadott, Brock Osweiler irányító pedig egy kisebb menekülés után elengedett egy passzt Jakeem Grant irányába. Ő végre is hajtotta az elkapást, azonban a védő szerelése után a labda kipattant a kezéből, pontosan a 12 yarddal mögötte álló csapattárs, DeVante Parker kezébe.

Őrületes mázliról van szó, de végül ez sem volt elég a vendég együttesnek, amely a negyedik negyedben bekapott 14 ponttal elvesztette minden esélyét a fordításra.

A győztes Houstonban az irányító Deshaun Watson 5 touchdownpasszt osztott ki (kettőt-kettőt DeAndre Hopkinsnak és Jordan Thomasnak, egyet Will Fullernek), a Texans pedig a 0-3-as szezonkezdet után zsinórban öt sikernél tart és vezeti csoportját.

Végeredmény, NFL, 8. forduló
Houston Texans - Miami Dolphins 42-23