NHL: a Toronto nyerte a kanadai csúcsrangadót

Toronto Maple Leafs v Washington Capitals GettyImageRank2
WASHINGTON, DC - OCTOBER 13: Auston Matthews #34 of the Toronto Maple Leafs celebrates after scoring a goal against the Washington Capitals during the third period at Capital One Arena on October 13, 2018 in Washington, DC. Patrick Smith/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A keleten listavezető Toronto Maple Leafs két elveszített mérkőzés után nyert újra az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL), amelynek legutóbbi játéknapján a Winnipeg Jets vendégeként győzött.

A Maple Leafs a második harmad után 3-0-ra vezetett, de a harmadik játékrészben a Jets egy gólra csökkentette hátrányát és minden erejét mozgósította az egyenlítésért. Ekkor azonban jött Mitch Marner, aki hülyét csinált Winnipeg védőiből, majd John Tavares befejezte az akciót, amivel el is dőlt a rangadó.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hey, @marner_93... gross. #WNH

NHL (@nhl) által megosztott bejegyzés,

A Florida Panthersnek sikerült az, ami a Jetsnek nem, 0-2-es hátrányból fordítva győzte hosszabbításban a New York Islanderst ezzel a Mike Hoffman-bombával.

A Vancouver Canucks szétlövésekben verte otthon a tavalyi döntős Vegas Golden Knights együttesét, a hazai csapatban az eddig is remeklő Bo Horvat két gólt ütött. A Tampa Bay Lightning pedig 1-0-ra győzött a Colorado Avalanche vendégeként.

Eredmények:
Winnipeg Jets-Toronto Maple Leafs 2-4
New York Islanders-Florida Panthers 2-3 - hosszabbítás után
Colorado Avalanche-Tampa Bay Lightning 0-1
Vegas Golden Knights-Vancouver Canucks 2-3 - szétlövéssel