Mayweather Nurmagomedov kihívására: Elő a csekkfüzettel!

Super Bowl LII - Philadelphia Eagles v New England Patriots GettyImageRank1 BOXER SPORT HORIZONTAL American Football - Sport Looking USA Minnesota Minneapolis Photography Super Bowl New England Patriots NFL Philadelphia Eagles Floyd Mayweather Jr. NFC Eas
MINNEAPOLIS, MN - FEBRUARY 04: Boxer Floyd Mayweather Jr. looks on during Super Bowl LII between the New England Patriots and the Philadelphia Eagles at U.S. Bank Stadium on February 4, 2018 in Minneapolis, Minnesota. Patrick Smith/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Megérkezett Floyd Mayweather Jr. válasza a UFC-bajnok ketrecharcos, Habib Nurmagomedov kihívására. 

A UFC 229 botrányba fulladt gáláján az ír Conor McGregort fojtással legyőző Habib Nurmagomedov a Jekatyerinburgi World Boxing Super Series (WBSS) torna negyeddöntőjén találkozott a Mayweather Promotions igazgatójával, Leonard Ellerbe-vel, és gyorsan kihívta egy meccsre a veretlen (50-0), több súlycsoportban is világbajnoki címig jutó legendát.

Look who I ran into at tonight’s fights in Russia.

A post shared by Leonard Ellerbe (@leonardellerbe) on

Mayweather, aki egy hasonló show keretei között 2017 augusztusában éppen Conor McGregort győzte le, és keresett százmillió dollárt a fellépéssel, soha nem ugrott el a pénz elől. Ezért is készül most a Manny Pacquiao elleni második mérkőzésre (az elsőt 2015-ben egyhangú pontozással megnyerte), és ezért is válaszolt igen gyorsan és nagyon "floydosan" a dagesztáni MMA-sztárnak:

„Készítsék ki a csekkfüzetet a CBS-nél, a Showtime-nál és a (mérkőzésnek várhatóan helyt adó Las Vegas-i) MGM Grandnél. Nézzétek csak meg Leonard Ellerbe oldalán, ahogy Habib kihívott engem. Tegyük újra naggyá Las Vegast!" – írja a profiboksz.hu.