A Maroon 5 lép fel a Super Bowl félidejében

Adam Levine Maroon 5 Oscar gála 2015
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 22: Singer Adam Levine of Maroon 5 performs "Lost Stars" from "Begin Again" onstage during the 87th Annual Academy Awards at Dolby Theatre on February 22, 2015 in Hollywood, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Variety internetes oldal értesülései szerint megvan a 2019-es Super Bowl félideji show-jának főszereplője, amely a Maroon 5 együttes lesz.

Az amerikai popbanda frontembere, Adam Levine már három évvel ezelőtt arról beszélt, hogy nagyon szeretnének egyszer fellépni a Nemzeti Futball Liga (NFL) döntőjének Half Time Show-jában, amelyre egyébként meg is volt az esélyük 2016-ban, végül a választás a Beyoncé-Bruno Mars-Coldplay trióra esett.

Justin Timeberlake a 2018-as Half Time Showban Forrás: AFP/2018 Getty Images/Christian Petersen

A Super Bowlt magyar idő szerint 2019. február 4-én hajnalban rendezik az atlantai Mercedes-Benz Superdome-ban, ahol a két főcsoport, az AFC és az NFC győztese csap össze az NFL bajnoki címét jelentő Vince Lombardi-trófeáért.

A legemlékezetesebb előadásokról, mint például a botrányba fulladt Janet Jackson-Justin Timberlake koprodukcióról mi is írtunk korábban.