New Yorkban folytatódott a Boston remek sorozata

Boston Bruins v New York Rangers GettyImageRank2 SPORT HORIZONTAL ICE HOCKEY Working USA New York City Winter Sport Madison Square Garden New York Rangers Photography National Hockey League Boston Bruins Round Three Hockey Ryan McDonagh Ryan Spooner Perso
NEW YORK, NY - FEBRUARY 07: Ryan Spooner #51 of the Boston Bruins works against Ryan McDonagh #27 of the New York Rangers in the third period at Madison Square Garden on February 7, 2018 in New York City. Abbie Parr/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Sorozatban negyedik győzelmét aratta a Boston Bruins az észak-amerikai profi hokiligában, miután idegenben öt góllal legyőzte a New York Rangers csapatát az NHL szerdai játéknapján.

A bostoniak még ennél szebb statisztikát is fel tudnak mutatni: legutóbbi tíz meccsükből ez volt a kilencedik sikerük. A Rangersnek még úgy sem volt esélye a Bruins ellen hazai jégen, hogy az ötödik percben megszerezték vezetést. Több gólt viszont már nem lőttek, kapni annál inkább kaptak, összesen hatot. Győzelmével a Bruins egy pontra megközelítette a Keleti Főcsoport élén álló Tampa Bay Lightningot.

Tim Schaller gólja jobban fájhatott, mint egy pofon:

Az előző szezonban a nagydöntőig jutó Nashville Predators körömrágós meccsen kapott ki Torontóban, ahol a Maple Leafs kapusa, Frederik Andersen 44 védést mutatott be, a szétlövésben hét vendég próbálkozásból hatot hárított.

Egy védés a 44-ből:

A Los Angeles Kings hazai jégen győzte le 5-2-re az Edmonton Oilers, úgy, hogy az 54. percben még 2-2-re állt a találkozó, majd a Kings négy és fél percen belül vágott hármat.