Nem elég, hogy bukta a Super Bowlt, a házát is kirabolták

Super Bowl LII - Philadelphia Eagles v New England Patriots GettyImageRank2 Super Bowl 52 SPORT AMERICAN FOOTBALL NFL
MINNEAPOLIS, MN - FEBRUARY 04: Rob Gronkowski #87 of the New England Patriots celebrates with Tom Brady #12 of the New England Patriots during the third quarter against the Philadelphia Eagles in Super Bowl LII at U.S. Bank Stadium on February 4, 2018 in Minneapolis, Minnesota. Gregory Shamus/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Fájdalmas napokat kellett megélnie a New England Patriots elkapójának, Rob Gronkowskinak. Ha nem lett volna elég, hogy vasárnap este a Philadelphia Eagles ellen 41-33-ra elveszítette a Super Bowlt, hétfői hazatérése után azzal szembesült, hogy betörtek a házába.

A nagydöntőn elszenvedett kudarc aligha Gronkon múlt, kilenc elkapásával 116 yardot és 2 touchdownt ért el, ez is kevés volt azonban a győzelemhez.

A 28 éves tight end a mérkőzés után bizonytalanul nyilatkozott a jövőjéről, elképzlehetőnek tartja, hogy befejezi profi pályafutását. Ez is szomorú hír, az azonban még inkább, ami hazatérése után hétfőn Foxborough-i otthonában fogadta a klasszist.

Ha nem lett volna elég Rob Gronkowskinak a vesztes Super Bowl, még a házát is kirabolták Forrás: AFP/2018 Getty Images/Gregory Shamus

Amíg ugyanis ő a Vince Lombardi-trófeáért harcolt, betörtek a lakásába és kirabolták. Hogy pontosan miket vittek el a tolvajok, arról nincs információ, de a rendőrség megerősítette, hogy Gronkowski valóban lopás áldozata lett, melyet ő maga jelentett be telefonon.

A nyomozás ideje alatt több információt nem árultak el a hatóságok, az azonban bizonyos, nem ezek voltak a játékos életének legszebb napjai.