Társoldalunk:

Mayweather gyanús videókat posztol egy MMA-ketrecből

2018.02.01. 12:51

Vagy egy furfangos marketing akcióról van szó, vagy valóban létre jön a tavaly augusztusi Floyd Mayweather–Conor McGregor bokszmeccs visszavágója, de fordított pályaválasztással, egy mma-oktagonban.

Ami egyszer jól fizetett, az másodszor miért ne fizethetne még jobban? Minden jel arra utal, hogy megismétlődik a mesés bevételeket hozó Floyd Mayweather–Conor McGregor összecsapás, de ezúttal az ír ketrecharcos terepén, azaz az oktagonban.

Legalábbis erre engednek következtetni azok a képek és videók, amelyeket Money tölt fel napok óta a közösségi oldalára.

#MCM Mayweather Crushes McGregor.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Először csak egy fotó jött a tavalyi meccsükről, amelyen Mayweather bepancsol egy nagyot McGregornak, majd jön egy videó, ahol Money besétál egy ketrecbe, kicsit feszít és toporog, majd a következőn már kezdődik a duma is.

"Gyertek a királyhoz, ez a legjobb, amit tehettek. 2018, Floyd "Money" Mayweather, MMA. Mik az oddszok, Paddy? Mik az oddszok?" – indítja s show-t Mayweather.

A Paddy nem más, mint az az ír fogadóiroda, amelyik a McGregor elleni mérkőzésen az amerikai bokszoló szponzora volt.

Persze, hogy jött a válasz is: "Csak így tovább, fiam. Tisztelettel, az Öreg."

Mayweather tavaly év végén még határozottan elzárkózott az UFC-től, azaz, hogy a ketrecben is megmérkőzzön az írrel. 

"Ha úgy döntök, hogy bevállalok három meccset az UFC-ben, és aztán megmérkőzök Conor McGregorral, akkor megkeresek egymilliárd dollárt. Három vagy négy meccsel meg tudom ezt csinálni, ha úgy döntök. De nem fogom ezt csinálni, pedig most mondom, hogy kereshetnék egymilliárd dollárt. Soha nem mondtam, hogy elmegyek a UFC-be, ha akarnék menni, mondtam volna. De nem" – idézi a FightHype.com a bajnokot.

Ha nem is milliárdos tételről beszélünk, azért az biztos, hogy pénz lenne egy ketreces Mayweather–McGregor meccsben. Márpedig ahol van pénz, ott Mayweathernek is osztanak lapot, és McGregor is edzésbe áll, ahogy az őt foglalkoztató ketrecharcos vállalkozás, az UFC is megenyhülhet az ír irányába.

Beszéltünk Floyddal egy UFC-szerződésről, van realitása – mondta Dana White, az UFC elnöke. – Amikor arról beszélt, hogy bokszolni fog Conor McGregorral, annak volt realitása? Hallotta már bárki Floydot olyan dologról beszélni, aminek nincs realitása? Rendre beletenyerel valamibe, amikor megszólal, és a végéne ezek mindig valósággá válnak. Alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk Floyddal – bizakodott Dana White, aki talán már McGregorra sem fújna annyira, aki a Mayweather ellen meccs óta még véletlenül sem nézett az UFC tájára sem.

Dana White (jobbra) szívesen viszont látná a két harcost a saját birodalmábanForrás: AFP/John Gurzinski

A valaha volt egyik legjobb ökölvívó, az 50-0-s mérleggel visszavonulót fújó Floyd Mayweather, és a vezető ketrecharcos cég, az UFC két súlycsoportban is világbajnoki övet szerző sztárja, Conor McGregor nagyon jól járt a tavaly augusztusi összecsapással. Miután az amerikai bokszoló a 10. menetben technikai K.O.-val befejezte a küzdelmet, a felek a kasszához járultak, ahol Mayweather 100, McGregor pedig 30 millió dollárt vehetett föl a produkcióért.

Jól járt meccset közvetítő Showtime is, hiszen soha korábban nem volt még 4,5 millió előfizetője egy közvetítésnek, és könnyen lehet, hogy egy visszavágó még ezt is túlszárnyalná.