Sztárparádé Londonban, nagyon megverték a Clevelandet

Boston Celtics vs Philadelphia 76ers: NBA BASKETBALL London England NBA United Kingdom Philadelphia 76ers Boston Celtics basketball match The O2 Arena
LONDON, UNITED KINGDOM - JANUARY 11: Chelsea’s football player Eden Hazard is seen during the NBA game between Boston Celtics and Philadelphia 76ers at the O2 Arena in London, England on January 11, 2018. Yunus Dalgic / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A Cleveland Cavaliers súlyos, 34 pontos vereséget szenvedett a Toronto Raptors otthonában az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) csütörtöki játéknapján.

Érdekesség, hogy LeBron James 2003 óta tartó NBA-karrierje során először veszített aktuális csapatával két egymást követő mérkőzésen legalább 25 ponttal. A Toronto 133 pontja klubcsúcs, ami a rendes játékidős összecsapásokat illeti.

Londonban rendezték a Philadelphia-Boston meccset. amelyen megannyi Premier League-sztár is részt vett. Londonban nyolcadik alkalommal rendeztek NBA-mérkőzést, amelyen a Boston Celtics 22 pontos hátrányt ledolgozva győzte le a Philadelphia 76ers együttesét. Kyrie Irving, a Celtics sztárja 20 ponttal, hét gólpasszal és hat lepattanóval járult hozzá a nagy fordításhoz.

A Los Angeles Clippersben egy nappal 50 pontos teljesítményét követően újra csúcsformában kosárlabdázott Lou Williams, aki a Sacramento Kings legyőzéséből 30 ponttal és hat gólpasszal vette ki a részét.

A Los Angeles Lakers ebben a szezonban először nyert három meccset egymást követően: a kaliforniaiaknak még csak nem is volt szükségük kimagasló teljesítményre a legjobbjai közül Kawhi Leonardot, Tony Parkert és Danny Greent nélkülöző San Antonio Spursre, amely 21 labdaeladással zárta az összecsapást.

RAISE THAT ROOF, @larrydn7!

Bleacher Report (@bleacherreport) által megosztott bejegyzés,

Eredmények:
Philadelphia 76ers-Boston Celtics 103-114
Toronto Raptors-Cleveland Cavaliers 133-99
Sacramento Kings-Los Angeles Clippers 115-121
Los Angeles Lakers-San Antonio Spurs 93-81