Tapad a Kansas City az NFL élmezőnyére

Denver Broncos v Kansas City Chiefs GettyImageRank2 SPORT AMERICAN FOOTBALL NFL
KANSAS CITY, MO - OCTOBER 30: Tight end Travis Kelce #87 of the Kansas City Chiefs celebrates with teammate Mitch Morse #61 after a touchdown catch against the Denver Broncos during the first quarter at Arrowhead Stadium on October 30, 2017 in Kansas City, Missouri. ( Photo by Peter Aiken/Getty Images )
Vágólapra másolva!
Csoportrangadót rendeztek az NFL 8. fordulójának hétfő esti meccsén, ahol a Kansas City Chiefs a Denver Broncost fogadta. A mérkőzésnek azonban nem csak ez, hanem Jamaal Charles szereplése is adott pikantériát.

Tovább folytatódik a Denver Broncos szenvedése. A két hullámvölgybe került csapat párharcából végül a hazai Chiefs került ki győztesen, miután 29-19-re győzött az AFC nyugati csoportbeli riválisa ellen.

A vendégek irányítója, Trevor Siemian ismét szörnyű meccsen van túl, háromszor is eladta a labdát és csak egy touchdownt tudott szerezni, miközben rendre rossz döntéseket hozott.

A labdavesztésekkel egyébként is hadilábon állt a Broncos, a Kansas pont egy ilyen után szerezte meg az első TD-t: Jamaal Charles, a Denver futója - aki kilenc évnyi kansasi szereplés után először tért vissza az Arrowhead Stadiumba - elveszítette a tojást egy futás alkalmával, amit az ellenfél cornerbackje, Marcus Peters hordott vissza.

Andy Reid, a Chiefs edzője köszönti egykori játékosát, Jamaal Charlest. A futó a liga legjobbjai közé tartozott, amikor egészséges volt kansasi évei alatt. Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jason Hanna

Innentől kezdve a KC dominált az első félidőben, amikor 17-3 volt az állás. A védelmek jól működtek mindkét oldalon, egyedült Travis Kelcével, a Kansas tight endjével nem lehetett mit kezdeni, 133 yardot és egy hatpontos szerzett. A harmadik negyedben elkezdett kapaszkodni a Broncos, de fordítani nem tudott, így a vége 29-19-es Chiefs-győzelem. A hazai csapat így 6-2-vel áll, míg a Denver visszaesett 3-4-re.