Ha senki nem hisz benned, legalább te higgy magadban

Floyd Mayweather Jr. v Conor McGregor World Press Tour - New York GettyImageRank2 SPORT BOXING
NEW YORK, NY - JULY 13: Conor McGregor speaks during the Floyd Mayweather Jr. v Conor McGregor World Press Tour event at Barclays Center on July 13, 2017 in the Brooklyn borough of New York City. Mike Stobe/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Régi bölcsesség a címben idézett mondás, bár nem mindig vezet okvetlenül sikerre. Az önbizalomhiánnyal nem vádolható Conor McGregor a hírek szerint hatalmas összeggel fogadott saját magára a Floyd Mayweather elleni meccs előtt.

Az ESPN amerikai sportoldal információi szerint Conor McGregor egymillió dollárral fogadott a saját győzelmére a Floyd Mayweather elleni augusztus 26-i összecsapás előtt.

"Négy menet alatt kiütöm" - mondta az ír, egyúttal arra biztatva rokonait, kövessék az ő példáját. "Könnyű pénz lesz" - tette még hozzá.

Nem lesz az olyan könnyű Forrás: AFP/2017 Getty Images/Mike Lawrie

"Conor ugyanolyan magabiztos, mint az összes küzdelme előtt, és biztos, hogy fel is tette azt a pénzt magára, ahogy mondja - állította a család egy közeli barátja. - Tudjuk, hogy milyen pontosan szokta megjósolni a meccsei kimenetelét, úgyhogy, akik ismerik, azok aligha kételkednek a tippjében."

Pedig a Las Vegas-i bunyónak nem az ír ketrecharcos az esélyese, ami nem is csoda. Míg ályafutása elején McGregornak volt egy rövid próbálkozása az amatőr bunyóban, addig Mayweathert a valaha volt egyik legjobb bokszolója, aki 49-0-s mérleggel várja a nagy összecsapást.

A bukmékereknél is az amerikai az esélyes:

Mayweather győzelmére 100 dolláros téttel 170-et lehet nyerni, addig, az ír sikere 100 dolláros alapon 500-at fialna.

Arról még nem érkezett hír, hogy a híresen nagy sportfogadóként ismert "Money" mennyit tett fel magára, de aligha fog veszteséggel zárni a végén.