Focival próbálkozott az NFL-sztár, piros lap lett a vége

Divisional Round - Seattle Seahawks v Carolina Panthers GettyImageRank2 Success SPORT HORIZONTAL American Football - Sport USA STADIUM North Carolina - US State Charlotte - North Carolina American Football Field Photography Seattle Seahawks NFL Bank of Am
CHARLOTTE, NC - JANUARY 17: Ted Ginn #19 of the Carolina Panthers and Marshawn Lynch #24 of the Seattle Seahawks meet on the field after a 31-24 Panthers victory at the NFC Divisional Playoff Game at Bank of America Stadium on January 17, 2016 in Charlotte, North Carolina. Patrick Smith/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Marshawn Lynch, az NFL-ben szereplő Oakland Raiders sztárja visszatért előző klubja városába, de nem azért, hogy magára öltse a Seattle Seahawks mezét, hanem, hogy részt vegyen egy jótékonysági focimeccsen. Ahol száz százalékig Marshawn Lynch volt.

Az előző szezon végén az Oakland Raidershez aláíró running back lehet, hogy már túl van karrierje zenitjén - pedig még csak 31 éves -, de ettől még ő az NFL egyik legnagyobb sztárja. Hazatérését Oaklandbe - Lynch a kaliforniai városban született - óriási médiafelhajtás övezte, és azóta is napi szereplője a híreknek, például azzal, hogy a nevével ellátott mezekből adták el a legtöbbet a holtszezonban.

Lynch azonban nem csak Oaklandben elképesztően népszerű, hanem Seattle-ben is, hiszen oszlopos tagja volt a 2014-ben Super Bowlt nyerő csapatnak (Seattle Seahawks–Denver Broncos 43-8). Meg is hívták hát egy jótékonysági focimeccsre, ahol nem tagadta meg eredeti szakmáját: a kapu közelébe érve felkapta a labdát és a gólvonalig vágtatott vele, majd, amikor a játékvezető felmutatta neki a piroslapot, kikapta azt a spori kezéből és messzire elhajította.