Vágólapra másolva!
Hetedik meccs fog dönteni a Washington Wizards és a Boston Celtics párharcában, miközben Mia Khalifa is beszállt a trash talkba.

Mia Khalifa neve a pornóiparban vált ismertté, a már visszavonult egykori felnőttfilmes sztár nagy sportrajongó és a Washington Wizards, valamint a Capitals NHL-csapat és Redskins amerikai focistáinak szurkolója.

Mia Khlaifa

A Wizards a hatodik meccsen, John Wall hármasának köszönhetően kiharcolta a győzelmet és az esélyt, hogy a hetedik meccset megnyerve bejusson a keleti főcsoport döntőjébe. Ennek egyébként így örült a kisasszony.

Khalifa a meccs után a bostoni irányítót, Isaiah Thomast pécézte ki magának. Twitteren poénkodott, hogy megengedi Thomasnak, hogy megfogja a melleit, amennyiben a kosaras feléri azokat.

Tény, hogy Thomas a 175 centiméteres magasságával átlagon aluli kosarasnak számít, de pont a 24 éves pornós poénkodik ezzel, aki maga is mindössze 157 cm.

A Twitteren „természetesen" azonnal megkapta a magáét a hölgy, de nem ez volt az első eset, hogy Khalifa sportolóra "támadt", korábban egy denveri játékost állított pengellérre, amiért az megpróbált ismerkedni vele...