Vágólapra másolva!
Iványi Dalma harmadik mérkőzésén három percet töltött a pályán a San Antonio Silver Stars színeiben az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) legutóbbi játéknapján.

A MiZo-Pécsi VSK válogatott irányítója - aki továbbra is dobott pont nélkül áll az idényben - egy labdát adott el, csapata pedig 9564 néző előtt 9 pontos győzelmet aratott a Washington ellen.

"Nem is készültem másra, egyrészt a fárasztó átállás miatt, másrészt errefelé nem ugyanazt várják el egy irányítótól, mint Európában. Itt a játékszervezés, a figurák bemondása a fő feladat, a palánkot nem nekem kell "rettegésben tartanom". Mi több, biztosan lennének páran a csapatban, akik nem is vennék jó néven, ha ilyen babérokra is törnék. Ráadásul nem én vagyok az első számú irányító, így egyelőre kevesebb lehetőséghez jutottam, remélem, ez hamarosan változni fog, és magam is jobb formába lendülök. Szabadidőm egyelőre nincs, annyit utaztunk ebben az egy hétben, hogy össze sem tudtam számolni a kilométereket, úgyhogy a fő időtöltésem a pihenés" - mondta Iványi a Dunántúli Naplónak.

San Antonio Silver Stars - Washington Mystics 71-62

Iványinak öt perc jutott a San Antonióbanhttp://www.origo.hu/sport/amerika/20050601egyenlitett.html?pIdx=1