Vágólapra másolva!
Egyre távolabb kerül a New York Rangers jégkorongcsapata a rájátszást jelentő nyolcadik helytől, Jagrék ezúttal a Boston Bruinstól szenvedtek 3-1-es vereséget. Az NHL csütörtöki játéknapján nem járt sokkal jobban a New York Islanders sem, amely Torontóban futott bele egy 6-2-es zakóba. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a Szigetlakók egyelőre biztosan őrzik nyolcadik pozíciójukat.

A sérüléshullám sújtotta Los Angeles Kings együttese védőt szerződtetett: Nathan Dempsey a Chicagóból érkezett nyugatra, cserébe a Királyok egy draftjogot szolgáltattak a Blackhawksnak. A 29 éves védő idei 58 mérkőzése során nyolc gólt és 17 asszisztot jegyzett

A Los Angeles a szezon nagy részét Aaron Miller és Lubomir Visnovsky nélkül volt kénytelen lejátszani, s annak ellenére, hogy a csatársorban is akadnak problémák (Jason Allison, Ziggy Palffy, Adam Deadmarsh és Martin Straka sem egészséges), a Kings még tartja nyolcadik helyét a Nyugati főcsoportban, igaz, előnye mindössze négy pont az üldöző St. Louis Blues előtt.

eredmények:
Boston Bruins - New York Rangers 3-1
Pittsburgh Penguins - Nashville Predators 4-9
Toronto Maple Leafs - New York Islanders 6-2
St. Louis Blues - Edmonton Oilers 1-1
Los Angeles Kings - Minnesota Wild 1-1.