Vágólapra másolva!
A pénteki, hazai 4-1-es sikert követően szombaton Torontóban is nyerni tudott a Philadelphia Flyers jégkorongcsapata, amely a kétgólos Handzus vezérletével ezúttal 4-0-ra győzött a Keleti főcsoport listavezetője ellen. Megszerezte első, 2004-es győzelmét az Anaheim, a Hatalmas Kacsák Vancouverben nyertek 2-1-re.

Az NHL menetrendjében akadnak néha olyan érdekességek, hogy egy-egy csapat kétszer egymás után, egymást követő napon is megmérkőzik egymással. Ez történt a Philadelphia Flyers és a Toronto Maple Leafs esetében is. Pénteken a két gárda még az Egyesült Államok keleti partján mérte össze erejét, akkor a Flyers hazai pályán 4-1-re diadalmaskodott, a szombati, torontói "visszavágón" a négy gól ismét megvolt, csak ezúttal a Maple Leafs nem tudott eggyel sem válaszolni.

A Flyers kapujában Robert Esche 35 bravúrt mutatott be, s a szezon során másodszor őrizte meg kapuja érinthetetlenségét, a csatárok közül pedig Michal Handzus remekelt, aki két gólt is ütött, a másik két találaton Todd Fedoruk és Jeremy Roenick osztozott. Győzelmével a Flyers utolérte Riválisát a Keleti főcsoport élén, mind a Philadelphia, mind a Toronto 59 ponttal rendelkezik.

A vendégek öröme azért nem lehetett teljes, a Flyers védője, Eric Desjardins ugyanis karját törte, így legalább hat hétig nem számíthat rá a szakvezetés.

Eredmények:
New Jersey Devils - Washington Capitals 2-1 - hosszabbítás után
Montreal Canadiens - New York Rangers 2-2 - hosszabbítás után
New York Islanders - Buffalo Sabres 4-2
Ottawa Senators - Boston Bruins 4-0
Toronto Maple Leafs - Phialdelphia Flyers 0-4
Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 2-1
St. Louis Blues - Minnesota Wild 2-2 - hosszabbítás után
Nashville Predators - Edmonton Oilers 2-1
Colorado Avalanche - San Jose Sharks 1-2
Calgary Flames - Dallas Stars 2-3
Vancouver Canucks - Anaheim Mighty Ducks 1-2.