Vágólapra másolva!
Ismét elnapolták a vádemelést Kobe Bryant perében. Az NBA-ben szereplő Los Angeles Lakers nemi erőszakkal vádolt sztárjának védőügyvédje új bizonyítékkal rukkolt elő, miszerint a sértett alsóneműjén talált sperma és szeméremszőr nem Bryanttől származik. A következő tárgyalási napot hétfőre tűzték ki.

Egy 19 éves nő június 30-án tett feljelentést, szexuális zaklatással vádolva meg a kosarast. E szerint eleinte csak egy csókról volt szó a coloradói Lodge and Spa luxushotelben, ám a továbbiakban Bryant közösülésre kényszerítette őt. A Lakers csillaga beismerte az aktust, amelybe azonban szerinte a szobalány is beleegyezett.

Az Eagle városában zajló tárgyaláson a háromszoros bajnok védőügyvédje közölte, hogy a sértett alsóneműjén talált sperma és szeméremszőr nem Bryanttől származik, ráadásul a nő az eset előtti három napon három különböző férfival is nemi kapcsolatot létesített.

Ha a családapa Bryantet - aki 25 ezer dollár óvadék fejében szabadlábon védekezik - bűnösnek találják, négy évtől életfogytig tartó szabadságvesztést kaphat.