Vágólapra másolva!
Vadászok, horgászok, hajó- és motorbolondok, valamint fitneszhívők veszik ezen a hétvégén birtokukba a Hungexpo kőbányai vásárvárost, amelynek szakkiállításait szerdán Benedek Fülöp, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium közigazgatási államtitkára és dr. Ábrahám Attila, a Nemzeti Sporthivatal államtitkára nyitotta meg.

Ahogyan dr. Ábrahám Attila fogalmazott, nem elég büszkének lenni érmeseinkre, olimpikonjainkra - az aktív életmód is fontos.

Szelíd és "vad" motorosok látogatják majd meg a Budapest motorkiállítást, a jachtimádók meg a Budapest boatshow-t. A sportkiállításon újdonság a Fitt.info fesztivál, amely aerobikversenyekkel várja a látogatókat.

A FeHoVa kiállítás külföldről és belföldről egyaránt várja a vadászat és a horgászat, valamint a fegyverek szerelmeseit.

Se szeri, se száma a kiegészítő programoknak, műsoroknak, szórakozási lehetőségeknek, szépségversenyeknek, DVD-premiereknek, divatbemutatóknak, filmvetítéseknek, motorteszteknek, nyereménysorsolásoknak.

A nyeremények nem akármilyenek: egy Jeanneau Rigiflex motoros hajótest, négyütemű Suzuki motorral és egy Harley Davidson Sportster Chopper, amely egy igazi legenda korszerű változata.

Új idők új szele: a harmadik nyeremény egy kétszázezer forint értékű golftanfolyam.

Izgalmasnak ígérkezik a trófea-, íjász-, solymász- és vadászkutya-bemutató is. Lesz extrém kerékpár bemutató, szafari és horgászkiállítás, búvármedence oktatással.