Vágólapra másolva!
Az október 9-16. között Közép-Dalmáciában megrendezésre kerülő regattán a vitorlázásé, az aktív sportolásé a főszerep. A versenyt az FMC Tanácsadó és Informatikai kft. hívta életre, azzal a céllal, hogy az induló csapatok legénysége - kilépve a megszokott miliőjükből és a tárgyalótermek rideg hangulatából -, egyedülálló környezetben, kiélezett küzdelemben versenghessenek az értékes díjakért.

A kupa szervezőjek, az Event Yachting professzionális versenyt, izgalmas szakaszokat ígér a közel 20 hajóból álló flotta legénységének. A program szerint 4 túraszakaszt, és 2 pályaversenyt tesznek meg a csapatok.

A regatta tervezett útvonala:

2004. október 10.Split - RogoznyicaHewlett-Packard futam
2004. október 11.Rogoznyica - MilnaSuzuki futam
2004. október 12.Milna - TrogírBols futam
2004. október 13.Trogír - PalmizanaTensi futam
2004. október 14.HvarWilson sportnap
2004. október 15.Palmizana - SplitMicrosoft futam



A résztvevő csapatokat kizárólag meghívásos lapon toboroztuk, az idei versenyre 17 csapat adta le a nevezését:

Forrás: MTI


















A verseny szervezői szem előtt tartják, hogy "Egy nap sohasem a futam leintésével ér véget!" Ennek szellemében a vetélkedés a futamok után a szárazföldön is folytatódik különböző sportágakban, mi több a tűzhely mellett és a táncparketten is. Az esti programok kiváló lehetőséget biztosítanak üzleti és baráti kapcsolatok kiépítésére. A csapatépítő játékok hangulatos társasági programok, párlatkóstoló, karaoke parti várja a résztvevőket.