Vágólapra másolva!
Kedvezményes sífelszerelés, délelőtti síoktatás, forralt bor: a téli utazások elengedhetetlen kellékei. A Budai XI Sportegyesület mindent megtesz, hogy sítúráik megfeleljenek ezeknek a kritériumoknak.

Az utazási irodák ajánlatai már hónapok óta csak a havas lejtőkről és a síelési lehetőségekről szólnak. De melyiket válasszuk? Az biztos, hogy minden ajánlatnak megvannak az előnyei. A Budai XI Sportegyesület például január 11. és 18. között, valamint február 15. és 22. között kínálja sítúráit Szlovákiába, a Kis-Fátra szélére Fackovské nyeregben (Zsolna alatt 30, Cicmánytól 15 kilométerre).

A szállodában két szinten, összesen 21 kétágyas, pótágyazható szoba található (zuhanyozó, WC, televízió), valamint büfé, ebédlő, bár, konditerem, szauna, pezsgőkád és zárható sítároló és pingpongasztal található.

Persze ez még messze nem minden. A síeléstől elgémberedett végtagokat a rekreációs helységben veszik kezelésbe egy svéd masszás formájában. A kényeztetés ezen formája nemcsak a testre, hanem a lélekre is kedvező hatással van.

A pályákon mindenki megtalálja a maga számára legmegfelelőbb nehézségi szintet, ugyanis a tanuló szinttől kezdve a kék és piros pályákon át egészen a fekete sípályáig elmerészkedhetnek a legbátrabbak. Akinek azonban még ez sem elég, felkerekedhet egy autóbuszos kirándulásra, és meglátogathatja a környező pályákat is, úgymint Chicmany, Malina Brodo, Martin, de bepillanthat a szomszédos nagyvárosok forgatagába (Zsolna, Martin).

A szlovák síparadicsomban a szálló mellett korcsolyapálya is várja a vendégeket, természetesen éjszakai világítással.

A sítáborban részt vevők kedvezményes sífelszerelést bérelhetnek az egyesületnél, a kezdők pedig a délelőtti órákban tartandó síoktatáson vehetnek részt.

Részvételi díj:
gyermekeknek (10 éves korig): 32 800 Ft

felnőtteknek: 37 500 Ft

További részleteket Bernárd Jánostól tudhatnak meg a (06-1) 205-6501-es vagy a (06-30) 960-7424-es telefonszámon.