Vágólapra másolva!
Bár az Alinghi és a Team New Zealand legénysége is hajlandó lett volna az eredetileg szünnapnak jelölt hétfőn vízre szállni, a kedvezőtlen időjárás miatt ismét el kellett halasztani a vitorlás Amerika-kupa döntőjének negyedik futamát.

Az Auckland melletti Hauraki-öbölben zajló versengés eddig - meglepetésre - a svájci kihívó fölényének jegyében zajlott: az Alinghi 3-0-ra elhúzott. Az öt győzelemig tartó párharc negyedik felvonását azonban már napok óta nem lehet megrendezni, aminek egyik fél sem igazán örül. Az idegtépő várakozás a lendületben lévő csapatnak, illetve az első győzelmét váró címvédőnek sem igazán kedvez.

Elbizonytalanodott címvédő az Amerika-kupán/sport/x-mag/20030219elbizonytalanodott.htmlMegint a szélcsend nyert az Amerika-kupán/sport/x-mag/20030223megint.html

Hiába azonban a jó szándék, az elszántság, megfelelő erősségű szél hiányában hétfőn már negyedszer kényszerültek tétlenségre a küzdő felek. Jó hír viszont, hogy az előrejelzések szerint kedden végre meg lehet tartani a futamot. Erre már csak azért is szükség lenne, mert szerdára vihart jósolnak a meteorológusok.