Vágólapra másolva!
A magyarok által még kevéssé felfedezett sípályákkal és más téli kikapcsolódási lehetőségekkel várja a közép-európai síelés történelmének egyik legrégebbi országa, Szlovénia a turistákat, elsősorban a családokat és a gyerekeket. Az Alpok havas leejtői nemcsak nemzetközi versenyeknek, Világkupa-futamoknak adnak otthon, de a téli sportok szerelmeseit is elkényeztetik.
Szlovákiai síközpontok/sport/x-mag/20021202szlovakiai.htmlA magyarok kedvenc sípályái Olaszországban/sport/x-mag/20021118amagyarok.htmlKarintiában valóra válnak a téli álmok/sport/x-mag/20021105karintiaban.html

Az ország északi csücskében, az Ausztria, Olaszország határhoz közel található síparadicsom Kranjska Gora, az aktív pihenés központja, ahol több mint 30 km hosszú, karbantartott pályát és 40 km-es sífutásra alkalmas területet alakítottak ki. Emellett éjszakai síelésre, szánkózásra, korcsolyázásra is van lehetőség. Kranjska Gora legalacsonyabb pontja 813 m, de akár 1623 m magasra is fel lehet jutni. A síeléshez tartozó szállások széles választékával, többcsillagos hotelszobákkal, apartmanokkal és magánházaknál kiadott szobákkal várnak minden vendéget.



Forrás: www.algonet.se
Kanin