Vágólapra másolva!
Megvédte világbajnoki címét a Világ Legnagyobb Hazudozója. A viadalon - amelyet egy londoni kocsmában tartottak - a 35 éves George Kemp meggyőzően adta elő, hogy fából készült motorral száguldva versenyt nyert Isle of Man szigetén. Útközben arra is szakított időt, hogy megálljon tanácsot kérni Nigel Mansell Forma-1-es pilótától, aki  éppen akkor sétáltatta arrafelé kutyáját.

A bírák szerint a hazugságverseny igen szoros volt. A testületnek arra is kell figyelnie, hogy a versenyző arcán ne látsszon, hogy hazudik, ne nevesse el magát, és hogy minél fordulatosabb, humorosabb legyen a cselekmény.

A jelöltek közül volt, aki arról számolt be, hogyan sikerült tudományos úton megcáfolnia azt az elméletet, amely szerint Napóleonnak csak egy heréje volt. Egy másik hazudós váltig állította, hogy a minap egy afrikai szafarin összefutott Elvis Presley-vel.

George Kemp tavaly fosztotta meg trónjától a korábbi ötszörös világbajnok John Grahamet, aki az idén második lett. Graham mostani története nagyapja kutyájáról szólt, amely egy agárverseny kellős közepén megkölykedzett, majd tovább futott, és kölykeivel a nyomában meg is nyerte a versenyt.

A világbajnoknak 25 font készpénz (tízezer forint) egy ezüst vándorkupa és egy nyakkendő ütötte a markát.