Vágólapra másolva!
A viharos időjárás miatt elmaradtak a vitorlás Amerika Kupa selejtezőjének, a Louis Vuitton-kupának péntekre kiírt futamai. Október elseje óta immár hatodik alkalommal kellett halasztani az aucklandi versenyen.
Louis Vuitton-kupa: az Alinghi nyert a One World ellen/sport/x-mag/20021024louis.htmlLouis Vuitton-kupa: elkezdődött az újabb kör/sport/x-mag/20021023louis.htmlVitorlázás - Louis Vuitton-kupa: kezdődik a második kör/sport/x-mag/20021022vitorlazas.htmlLouis Vuitton Kupa: a One World vezet/sport/x-mag/20021014louis.htmlÚjabb halasztás a Louis Vuitton-kupán/sport/x-mag/20021013ujabb.html

A szervezőknek a hónap végéig még hét fordulót kell lebonyolítaniuk. Az élen a svájci Alinghi áll, miután legutóbb az amerikai One World legyőzésével bizonyította, hogy az elsőszámú esélyesnek tekinthető.

A kilenc kihívó közül mindenki kétszer méri össze tudását a másikkal. November 1-jén az utolsó búcsúzik, a többiek két ágon folytatják a küzdelmet. A finálét januárban rendezik, a győztesre - az Amerika Kupáért - az öt sikerig tartó februári döntőben a címvédő Team New Zealand vár.