Vágólapra másolva!
A héten nyitotta meg kapuit, és október 27-én, vasárnap délelőtt ingyenesen látogatható a városligeti műjégpálya. Ezen a napon különböző csapat-, váltó- és egyéni versenyeket rendeznek a korcsolyázóknak.

A Moccanj családi négypróba versenysorozat befejező fordulóját, a Jeges sportnapot rendezi meg vasárnap a Budapesti Szabadidősport Szövetség. A szervezők a műjégpályán reggel 9 órától 14 óráig várják az érdeklődőket, akik a rendezvény keretein belül ingyen léphetnek a jégre.

Október 22-én nyit a városligeti műjégpálya/sport/x-mag/20021016oktober.htmlJeges sportnap a Műjégpályán20020218jeges.html

A 4 fős csapatok váltó- és sorversenyeken bizonyíthatnak. Vegyes párosok részére tréfás jeges próbákat, valamint táncversenyt hirdetnek a szervezők. Az egyéni indulók akadályversenyben, a jégkorongosok pedig célba ütésben próbálhatnak szerencsét. Akik a hagyományosabb, körbe-körbe korcsolyázó számokat kedvelik, az 5-10 körös versenyben állhatnak rajthoz. A programot a délutáni eredményhirdetés, majd élő zenei koncert zárja. Az egyes számokba jelentkezni 12 óráig folyamatosan lehet. A rendezvényről bővebb információ a szövetség (06-1) 266-8404-es telefonszámán kérhető.