Vágólapra másolva!
A nyár egyre népszerűbb vízisportja a jet-skizés. Érdekes látványosságnak ígérkezik a sztárok küzdelme, amit kedden és szerdán tartanak Dunaharasztiban.

Július 16-án és 17-én immár hatodik alkalommal rendezi meg a Magyar Jet-Ski Szövetség és a Jet Power Hungary a Star Kupát. A versenyt a Dunaharaszti Universum Vízisportcentrumban tartják, mely az M0-s autópályáról az 51-es úton érhető el. A Star Kupa küzdelmeibe a hazai könnyűzene, a média, a közélet és a sport jeles képviselői nevezhetnek. A női és férfi kategóriák selejtezőiben minden versenyző két alkalommal mehet végig a bójákból kirakott szlalompályán, a hivatalos eredménybe a jobbik idő számít majd. A döntőbe a 12 legjobb időeredményt elért híresség jut tovább, ahol már páros küzdelmek döntik el a helyezések sorsát.

Jet-ski mindenkinek20020523ajetski.html

Július 16-án, kedden 12 és 20, valamint július 17-én, szerdán 9 és 12 óra között a versenyzők szabadedzését kísérhetjük figyelemmel. Az éles küzdelmet a selejtezők nyitják meg szerdán délben, a döntő futamok megkezdését délután 14 óra 30 percre tervezik. Amíg a versenyzők pihennek, látványos jet-ski akrobatikával szórakoztatják a közönséget a sportág freestyle - szabadstílus - kategóriájának képviselői. Izgalomban tehát nem lesz hiány az ide Jet-ski Star Kupán. A versenyről bővebb információt a Magyar Jet-Ski Szövetség 307-3878-as telefonszámán adnak.