Vágólapra másolva!

Az idei szezonban sokáig kényeztette a téli sportok szerelmeseit az időjárás. A napokban észlelhető enyhébb idő azonban Magyarországon használhatatlanná tette a sípályákat, így akinek nincs a hétvégére külföldi útja, az ne induljon el. A pályák helyett viszont érdemes ellátogatni valamelyik síbörzére, ahol felszerelést lehet cserélni, javítani vagy vásárolni, hogy a még hátralévő szezonban ne érjen senkit bosszúság.

Vasárnap két helyszínen szerveznek síbörzét. A III. kerületi Kerék utca 18. szám alatt található Általános Iskola és Sportgimnáziumban február végéig minden vasárnap várják a sífelszereléseket kereső, illetve adás-vételt kedvelő sportembereket. A börze reggel 8 órakor nyit, és 14 óráig tart nyitva. Aki előre szeretne informálódni, az a szervezőktől, a (06-20) 977-6960-as számon megteheti.

Jól bevált helyszín a Pecsa is. A zuglói síbörze azoknak (is) ajánlható, akik kényelmesebbek, lustábbak vasárnap, és nem szeretnek korán kelni (mert, aki komolyan veszi, annak érdemes nyitásra menni), ugyanis a rendezők 10 órakor nyitják a kapukat. A záróra 16 órakor lesz. A Petőfi Csarnokban működő (Zichy M. út 14.) síbörze is elérhető telefonon: (06-1) 251-7266.

Korábban:

Sífelszerelések csereberéje Óbudán