Vágólapra másolva!

Szigeti Hendikep Futás 2002-ben is

Január 5-én, szombaton kezdődik a 2002-es Szigeti Hendikep Futás eseménysorozat, majd ezt követően minden hónap első szombatján folytatódik. A rajt 10 órakor lesz a Margit-szigeten, a Hajós Alfréd Sportuszoda elől. A szervezők felhívják a futók figyelmét, hogy a tavalyi rajtszámok idén már nem érvényesek. Az újonnan váltott rajtszámok azonban - akárcsak tavaly - egész szezonban érvényesek. Tehát, aki most szombaton benevez, annak a további tizenegy eseményre már nem kell nevezési díjat fizetni. A nevezési díj 300 forinttal drágább lett, ám így is mindössze 800 forint, amiért tizenkétszer lehet futni.

A hendikep futás lényege: minden hónapban az előző havi saját időeredményt kell javítania a futónak. Januárban tehát még lehet kocogósan, komótosan futni, de azt követően minden hónapban gyorsabbnak kell lenni. S hogy a mezőny is egyszerre érjen célba, a szervezők először a lassabb futókat indítják, majd legutoljára a sprinteseket.

A résztvevőknek egy klasszikus szigetkört, azaz 5,2 kilométert kell teljesíteniük. Bővebb információ a (06-1) 318-6146-os telefonszámon kérhető Dinnyés Judittól.

Ajánlat:

Szentendréről rajtol a Téli-Krossz terepfutó-verseny