Társoldalunk:

Akik futva kezdték az új évet: új élet, régi rutin

Vannak, akik komolyan veszik a fogadalmakat, s eléggé el nem ítélhető módon az újév első délelőttjét nem ágyban párnák között, az éjszaka sebeit nyalogatva töltötték. A délelőtt 10 óra ezúttal szinte hajnalnak számított, ám mégis találkoztunk kortól, nemtől, foglalkozástól függetlenül olyanokkal, akik az évet és egy frissítő "szigetkörrel" kezdték.

Orsós Zoltán (postai dolgozó): Nem voltam nagy buliban, és ez a mai futás benne van az edzéstervemben, rendszeresen futok.

Vékony Ágnes (közgazdász, gazdasági vezető): Nagyon jó érzés futni, friss az idő. Minden nap csinálom, nem volt megterhelő, mert az éjszakát otthon töltöttem.

Fehérvári Ildikó (lakberendező): Minden ünnepet kihasználok arra, hogy futhassak. Hétköznap reggeltől-estig dolgozom. Kettőig voltam buliban, így nagyon jól esik kiszellőztetni az fejem.

Kovács Zoltán (a jégkorong-szövetség alkalmazottja): Heti két-három alkalommal jövök a Szigetre. Szilveszterkor otthon voltam, mert még kicsik a gyerekek, így nem jelentett problémát az aránylag korai mozgás.

Túri István (közgazdász): Szilveszterkor mindig megfelelő mennyiségű ételt-italt fogyasztok, ez a frissesség receptje.

Sós Attila (szellemi szabadfoglalkozású): Minden nap itt vagyok, kétszer körbefutok: a szilvesztert öregesen töltöttem, most léptem be az ötvenbe.