Vágólapra másolva!

Akik már pénteken elkezdenék a hétvégét, este máris játszhatnak a Lidó Bowling Clubban. Az Ászgárd SK bowlingversenye este 18 órakor kezdődik és este 22 óráig tart. A szervezők amatőröket és gyakorlottabb játékosokat is várnak a játéknapra. Aggodalomra semmi ok, mindenki saját tudásának megfelelő kategóriában lép pályára! A kezdők egyenes kieséses, a haladók körmérkőzéses rendszerben versengenek. Nevezni a helyszínen, a (Budapest, III. kerület, Nánási út 67.) lehet. A kezdő párosoknak 2500, a haladóknak 3400 forint a részvétel.

Szombaton a Jópofa Kupa versenysorozaton ez alkalommal pingpongozni lehet. A mérkőzések reggel 9 órától délután 15 óráig tartanak. A verseny helyszíne a Szigeti József Általános Iskola (1041 Budapest, Szigeti u. 1-3.). Asztal mögé állni négy kategóriában lehet. Lesz egyéni férfi és női, vegyes páros illetve gyermek (6-14 éves korig) mezőny. Akik játszanának, tornacipőt és ütőt hozzanak magukkal!

Akik a szombatot inkább bocsával múlatnák, legyenek a Hallássérültek Általános Iskolájában (XIV. kerület, Cinkotai út 125.) még déli 12 óra előtt. Itt ugyanis pontosan déltől 15 óráig folyik majd a felnőttek bocsaversenye. Nevezni külön férfi, női és vegyes páros kategóriákban lehet. A versenyekkel kapcsolatos további információk Szrapkó Istvántól kapható a (06-1) 221-2588-as telefonszámon.

Korábban: